Ψαροταβέρνα

Για τους πελάτες της Villa Pouloudia ή απόλυτη ικανοποίηση και οι άριστες εντυπώσεις στην διατροφή τους αποτελεί για εμάς ένα μεγάλο «στοίχημα».

Κάθε πρωί η οικογένεια Φωτεινού, ξεκινάει με τα δυο καΐκια της για το καθημερινό ψάρεμα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Σαρδέλες, ξιφίας, λυθρίνια, γόπες, γαύρος, αστακοί, γαρίδες, χταπόδια, καλαμάρια, χτένια, μύδια και πολλά άλλα φρούτα της θάλασσας, ευλογημένοι καρποί του Αιγαίου και του μόχθου των ψαράδων βρίσκονται καθημερινά στο πιάτο σας.

Τα πάντα φρέσκα. Ψάρια και θαλασσινά, τα όστρακα και οι μοναδικές γεύσεις της θάλασσας σερβίρονται στους πελάτες μας σε τιμές παραγωγού.

Στην ψαροταβέρνα ΦΩΤΕΙΝΟΣ, καθημερινά θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, συνοδευόμενα πάντα από ντόπιο φημισμένο ούζο.

Εκτός από τα θαλασσινά, στην ταβέρνα μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μαγειρευτά καθώς επίσης και της ώρας φαγητά, πάντοτε μαγειρεμένα με αγνό λεσβιακό λάδι.

Τα λαχανικά από τον κήπο μας καθώς και τα δροσερά φρούτα παράγονται από εμάς με αγάπη και φροντίδα χωρίς φυτοφάρμακα και λιπάσματα.

Δείτε τις φωτογραφίες από την ίδια τη καθημερινή δουλειά μας και όχι από βιβλιοθήκη φωτογραφιών.

Αν θέλετε να μάθετε και τις νησιώτικες συνταγές μας, απλά βοηθήστε και εσείς στην προετοιμασία και μαγείρεμα του φαγητού.

Μπορείτε επίσης να μάθετε τα μυστικά του επαγγελματικού ψαρέματος ή την φροντίδα λαχανόκηπου, απλά ακολουθώντας μας μία από τις ημέρες των διακοπών σας.

Εμπιστευτείτε σε εμάς την όρεξή σας και εμείς εγγυόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η «ταβέρνα» λειτουργεί και γα μη πελάτες της Villas καθημερινά από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.